Agenda en uitgaanstips

Evenementen in Nederland


Feest- en gedenkdagen in de Duitstalige wereld


1 mei
Tag der Arbeit
De Dag van de Arbeid.

Lees verder...

Bezoekersstatistieken

Vandaag 130
Deze week 681
Deze maand 3260
Vanaf mei 2011 3963497

Opleidingen
 

 

Duits†studeren op een universiteit of hogeschool

 

Wij streven er naar dit overzicht van universiteiten en hogescholen compleet te hebben. Weet u een universiteit of hogeschool waar†Duits gestudeerd kan worden die hier nog niet bijstaat? Neem dan contact met ons op.

 

Duits†studeren op een HBO of universiteit en er later je werk van maken is misschien wel de mooiste manier om met de taal bezig te zijn. Wil je†Duits op het hoogste niveau bestuderen, dan kun je terecht bij verschillende universiteiten.

 

 

 

Nederland - universiteiten

 

 

Universiteit Utrecht (UU)
De Universiteit Utrecht biedt een bachelorprogramma Duitse taal en cultuur aan. Na het afronden van de 3-jarige bacheloropleiding kun je doorstromen in diverse masteropleidingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
- Duitse taal en cultuur: educatie en communicatie
- Vertalen
Meer informatie...

 

 

 

RijksUniversiteit Groningen
De RuG biedt een bachelorprogramma Duitse taal en cultuur aan. Na het afronden van de 3-jarige bacheloropleiding kun je doorstromen in diverse masteropleidingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
- Duitse taal en cultuur
- Duitslandstudies.
- Educatieve master Duitse Taal en Cultuur.
Meer informatie...

 

 

 

Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden biedt de bacheloropleiding Duitse Taal en Cultuur aan. Deze bacheloropleiding geeft toegang tot de masteropleiding German Language and Culture.
Meer informatie...

 

 

 

 

 
Citaat van de dag

"Twee dingen vervullen het gemoed met steeds nieuwe en steeds toenemende bewondering en ontzag, hoe vaker en intenser het nadenken zich erop toelegt: de sterrenhemel boven mij en de morele wet in mij.
Zwei Dinge erf√ľllen das Gem√ľt mit immer neuer und zunehmender Bewunderung und Ehrfurcht, je √∂fter und anhaltender sich das Nachdenken damit besch√§ftigt: Der bestirnte Himmel √ľber mir, und das moralische Gesetz in mir. "
- Immanuel Kant -
(1724-1804)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?

De techniek achter deze webzijde is onlangs veranderd voor de overgang van http:// naar https://. Daardoor staan er nu overal irritante vraagtekens. Deze worden handmatig weggehaald. Gaat een tijdje duren. Excuus voor de overlast.